Eilen oli Rovaniemen KV näyttely. Tuomarina oli Per Iversen Norjasta. Tähän voi vaan todeta että "norjalainen teki sen taas"... Sertit ja cacibit matkasivat parempiin suihin, eli tänään oli ruotsalaisten päivä. Meiltä oli mukana Lily junnuissa ja Alli valioissa. Lilyä kiinnosti taas lentävät lehdet enemmän kuin esiintyminen. Lily sai arvosteluksi JUN EH 1. Tuomarin kommentti oli että "pidän hänestä paljon, mutta tarvitsee aikaa". Alli sen sijaan sai arvosteluksi VAL ERI 1 ja oli lopuksi vielä "paras suomalainen" sijoittumalla PN kisassa kolmanneksi. Että näin tällä kertaa... Nyt tytöt jatkavat pohjosessa lomailua (ja minä myös) ja mäkärän puremien parantelua, niitä meinaan on täällä ja PALJON. Kiitos seurasta kehänlaidalla ja erityisesti "telttapaikasta" Anja ja Anne ;)

Hämeenlinnassa jännitys tiivistyy, Lyylillä on 60vrk täynnä, joten pentujen pitäisi syntyä "hetkenä minä hyvänsä", ainakin rouva on hyvin tukevassa kunnossa. "Valtamerialus Lyyli" Hessun sanoja lainatakseni ;) Katsotaan montako kultakimpaletta päivänvalon näkee ja koska...

Alla olevat Lilyn ja Allin kuvat Elinan käsialaa, KIITOS kuvista :) / Lilys and Allis pictures (c) Elina, thanks about pictures :)

 

Yesterday was international show in Rovaniemi. Judge was mr Per Iversen from Norway. Now I can only say that Norwegian did it again... Lily JUN VG1 and Alli CH EXC 1, BB-3. I'm happy of Alli's succes, but Lily wasn't her self yesterday... she was only intressed about flying leafs, but not showing.

In Hämeenlinna Lyyli has got 60 days... I hope we will see puppies soon :)