Oltiin tänään Allin kanssa Somerolla ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Tanya Ahlman-Stockmari Suomesta. Alli sai avoimessa luokassa viidestä nartusta ainoana  erinomaisen ja sijoittui näin ollen luokassaan ensimmäiseksi. Lisäksi ensimmäistä kertaa kotimaassa Alli sijoittui Paras Narttu kehässä, vaikkakin neljänneksi, mutta tyytyväisiä ollaan! ...ja ihan syystä :)

Arvostelu kuuluu näin: Hyvän kokoinen ryhdikäs narttu. Oikeat rungon mittasuhteet. Miellyttävä pää ja ilme. Hyvä otsapenger. Tasapainoisesti kulmautunut edestä. Erinomainen runko ja takaraajat kulmauksineen. Hyvä karvapeitt. laatu. Rauhallinen luonne. Liikkuu hyvin takaa, samoin edestä. Oikea ylälinja liikkeessä.

...Kertaakaan aiemmin Allin arvostelussa ei ole lukenut "rauhallinen", joten ilmeisesti aurinkoinen ja lämminsää vaati veronsa.

Nyt on talo hiljentynyt pentujen jäljiltä, kun Siiri neitikin lähti tänään uuteen kotiinsa. Toivotan vielä kerran kaikille perheille oikein antoisaa aikaa riiviöiden kanssa. Kuulumiset ja kuvat ovat aina tervetulleita :)